Restaurant

The kitchen is the domain of Fabien. He likes to prepare regional and traditional dishes with local based products: chicken thighs stuffed with morels, steaks of perch and trout, crusts of mushrooms …
The menus adapt to the seasons. The hunt celebrates autumn, cheeses warm up the winter and salads and grilled meat accompany the summer season .
Proposing wines from the four quarters of France, the wine card puts emphasis on the region of Jura and Franche-Comté. Yellow wine, ‘vin de paille’ and Macvin can even be enjoyed in a glass.

Mentioning the breakfast, this is the moment of pleasure par excellence : Viennese pastries, orange juice, hand-made apple juice of the Jura, homemade jams, basket of fresh fruits, cereals, hand-made yoghurts, tea and coffee, all you can eat.  (From 8am to 10am).

The restaurant room, spacious and bright, is in summer enriched by a terrace for dining.

Menu for 12 € at lunchtime, during the week, without drink.
Restaurant is closed on Sunday and Thursday evenings. Annuel leave in April and Octobre.  

fabien

les menus

 

10

Menu Enfant

  • Saucisse Morteau / Frites
  • ou
  • Nugget ’s de filet de poulet / frites
  • Surprise glacée
  • Un sirop à l’eau

Servi jusqu'à 10 ans

15

Formule Express

  • Entrée du Jour
  • Plat du Jour
  • Assiette de Fromage
  • ou
  • Dessert du Jour

Du Lundi au Vendredi Uniquement

 

Les spécialités régionales

prix / personne et minimum 2 personnes (sauf gratin)

19

Le Gratin des
chats gris

  • Pommes de terre, Oignons
  • Mont d'Or  , Crème
  • Saucisse de Morteau
  • Salade verte

 

19

Le Mont D'Or chaud

  • Mont d'or chaud
  • Pommes de terre 
  • Charcuterie
  • Salade verte

 

19

La Raclette du Haut Doubs

  • Raclette
  • Pommes de terre 
  • Charcuterie
  • Salade verte

 

19

La fondue Savoyarde

  • Fondue Comtoise
  • (comté fruité uniquement)
  • Charcuterie
  • Salade verte

 

à la carte

Les entrées

 
Salade verte  5.00 €
Salade comtoise 12.50 €
Douzaine d’escargots en coquille au beurre persillé 15.00 €
Assortiment de charcuterie du Haut Doubs et salade verte                                   14.50 €
Terrine du chef au Cote du Jura et salade verte 13.00 €
Velouté de pois cassés, chips de Morteau et crème de Mont d'or 13.00 €
Croute aux morilles et à la crème 19.50 €

Les poissons

 
Les filets de truites de la Jougnena  au Vin Jaune                                                19.50 €
Filets de perches au beurre noisette 21.50 €
Filet de sandre au beurre noisette 21.50 €
   
   

Les viandes

 
Saucisse de Morteau gratinée au Vieux Morbier                                                   16.50 €
Filet de veau cuit basse température aux morilles et à la crème 29.50 €
Faux filet de boeuf aux poivres verts 20.50 €
Faux filet de boeuf aux morilles et à la crème 29.50 €
 Duo de joue de porc confites au vin rouge 18.50 €

 


 

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