Restaurant
The kitchen is the domain of Fabien. He likes to prepare regional and traditional dishes with local based products: chicken thighs stuffed with morels, steaks of perch and trout, crusts of mushrooms …
The menus adapt to the seasons. The hunt celebrates autumn, cheeses warm up the winter and salads and grilled meat accompany the summer season .
Proposing wines from the four quarters of France, the wine card puts emphasis on the region of Jura and Franche-Comté. Yellow wine, ‘vin de paille’ and Macvin can even be enjoyed in a glass.
The menus adapt to the seasons. The hunt celebrates autumn, cheeses warm up the winter and salads and grilled meat accompany the summer season .
Proposing wines from the four quarters of France, the wine card puts emphasis on the region of Jura and Franche-Comté. Yellow wine, ‘vin de paille’ and Macvin can even be enjoyed in a glass.
Mentioning the breakfast, this is the moment of pleasure par excellence : Viennese pastries, orange juice, hand-made apple juice of the Jura, homemade jams, basket of fresh fruits, cereals, hand-made yoghurts, tea and coffee, all you can eat. (From 8am to 10am).
The restaurant room, spacious and bright, is in summer enriched by a terrace for dining.
Menu for 12 € at lunchtime, during the week, without drink.
Restaurant is closed on Sunday and Thursday evenings. Annuel leave in April and Octobre.
les menus
10€
Menu Enfant
- Saucisse Morteau / Frites
- ou
- Nugget ’s de filet de poulet / frites
- Surprise glacée
- Un sirop à l’eau
Servi jusqu'à 10 ans
15€
Formule Express
- Entrée du Jour
- Plat du Jour
- Assiette de Fromage
- ou
- Dessert du Jour
Du Lundi au Vendredi Uniquement
Les spécialités régionales
prix / personne et minimum 2 personnes (sauf gratin)
19€
Le Gratin des
chats gris
- Pommes de terre, Oignons
- Mont d'Or , Crème
- Saucisse de Morteau
- Salade verte
19€
La Cancoillotte chaude
- Cancoillotte chaude
- Pommes de terre
- Charcuterie
- Salade verte
19€
La Raclette du Haut Doubs
- Raclette
- Pommes de terre
- Charcuterie
- Salade verte
19€
La fondue Savoyarde
- Fondue Comtoise
- (comté fruité uniquement)
- Charcuterie
- Salade verte
à la carte
Les entrées |
|
---|---|
Salade verte | 5.00 € |
Salade comtoise | 12.50 € |
Douzaine d’escargots en coquille au beurre persillé | 15.00 € |
Assortiment de charcuterie du Haut Doubs et salade verte | 14.50 € |
Terrine du chef au Cote du Jura et salade verte | 13.00 € |
Croustillant de chèvre chaud et salade verte | 13.00 € |
Croute aux morilles et à la crème | 19.50 € |
Les poissons |
|
---|---|
Les filets de truites de la Jougnena au Vin Jaune | 19.50 € |
Filets de perches au beurre noisette | 21.50 € |
Filet de sandre au beurre noisette | 21.50 € |
Tagliatelles fraiches à la crème d'absinthe et tartare de saumon | 19.50 € |
Les viandes |
|
---|---|
Saucisse de Morteau gratinée au Vieux Morbier | 16.50 € |
Pavé de veau aux morilles et à la crème | 29.50 € |
Faux filet de boeuf aux poivres verts | 20.50 € |
Faux filet de boeuf aux morilles et à la crème | 29.50 € |
Aiguillette de canard au miel et à l'orange | 22.50 € |