Restaurant
The kitchen is the domain of Fabien. He likes to prepare regional and traditional dishes with local based products: chicken thighs stuffed with morels, steaks of perch and trout, crusts of mushrooms …
The menus adapt to the seasons. The hunt celebrates autumn, cheeses warm up the winter and salads and grilled meat accompany the summer season .
Proposing wines from the four quarters of France, the wine card puts emphasis on the region of Jura and Franche-Comté. Yellow wine, ‘vin de paille’ and Macvin can even be enjoyed in a glass.
The menus adapt to the seasons. The hunt celebrates autumn, cheeses warm up the winter and salads and grilled meat accompany the summer season .
Proposing wines from the four quarters of France, the wine card puts emphasis on the region of Jura and Franche-Comté. Yellow wine, ‘vin de paille’ and Macvin can even be enjoyed in a glass.
Mentioning the breakfast, this is the moment of pleasure par excellence : Viennese pastries, orange juice, hand-made apple juice of the Jura, homemade jams, basket of fresh fruits, cereals, hand-made yoghurts, tea and coffee, all you can eat. (From 8am to 10am).
The restaurant room, spacious and bright, is in summer enriched by a terrace for dining.
Menu for 12 € at lunchtime, during the week, without drink.
Restaurant is closed on Sunday and Thursday evenings. Annuel leave in April and Octobre.


les menus
10€
Menu Enfant
- Saucisse Morteau / Frites
- ou
- Nugget ’s de filet de poulet / frites
- Surprise glacée
- Un sirop à l’eau
Servi jusqu'à 10 ans
14€
Formule Express
- Entrée du Jour
- Plat du Jour
- Assiette de Fromage
- ou
- Dessert du Jour
Du Lundi au Vendredi Uniquement
24€
Menu à 24 €
- Salade franc comtoise
- Saucisse de Morteau gratiné au vieux morbier
- Pommes frites
- Assiette de fromages du Haut Doubs
- ou
- Dessert au choix
30€
Menu à 30 €
- Terrine maison au Cote du Jura et salade verte
- Filets de truites de la Jougnena beurre blanc au Vin Jaune
- Et ses garnitures
- Assiette de fromages du Haut Doubs
- Dessert au choix
38€
Menu à 38 €
- Croustillant de chèvre frais de la région et pesto à l'ail des ours
- Pièce de boeuf du marché aux poivres verts et ses garnitures
- Assiette de fromages du Haut Doubs
- Dessert au choix
Les spécialités régionales
prix / personne et minimum 2 personnes (sauf gratin)
19€
Le poêlon du Metsi de Métabief
- Pommes de terre, Oignons
- Metsi , Crème
- Saucisse de Morteau
- Salade verte
19€
Cancoillotte chaude
- Cancoillotte chaude nature
- Pommes de terre
- Charcuterie
- Salade verte
19€
La Raclette du Haut Doubs
- Raclette
- Pommes de terre
- Charcuterie
- Salade verte
19€
La fondue Savoyarde
- Fondue Comtoise
- (comté fruité uniquement)
- Charcuterie
- Salade verte
à la carte
Les entrées | |
---|---|
Salade verte | 4.00 € |
Salade franc comtoise ( oeuf dur , comté , tomate , lardons , salade verte , noix ) | 11.50 € |
Douzaine d’escargots en coquille au beurre persillé | 15.00 € |
Assortiment de charcuterie du Haut Doubs et salade verte | 14.50 € |
Terrine du chef au Cote du Jura et salade verte | 12.50 € |
Croustillant de chèvre au pesto à l'ail des ours | 15.00 € |
Croute aux morilles et à la crème | 19.50 € |
Les poissons | |
---|---|
Duo de filets de truites de la Jougnena (Franco-Suisse) au Vin Jaune (Jura) | 19.50 € |
Filets de perches au beurre noisette | 19.50 € |
Filet de sandre au beurre noisette | 19.50 € |
Tagliatelles fraiches au saumon et crème à l’absinthe | 17.50 € |
Les viandes | |
---|---|
Saucisse de Morteau gratinée au vieux morbier | 16.50 € |
Médaillon de veau aux morilles et à la crème | 29.50 |
Pièce de boeuf aux poivres verts | 20.50 |
Pièce de boeuf aux morilles et à la crème | 27.50 |
Filet de canard de barbarie au miel et orange | 23.50 € |